Serviciile Noastre

 

          Prima etapă în compartimentarea unui spațiu este măsurarea golului existent. Este cea mai importantă etapă pentru că sticla odată securizată nu se mai poate modifica.

 

          Etapa de design este etapa în care se elaborează un proiect. Aceasta presupune oferirea de soluții tehnice, proiectare avansată 2D-3D, calcule de rezistență. Toate acestea privesc atât siguranța în funcționare cât și aspectul estetic al produsului final.

 

          Realizarea unui produs presupune mai multe etape de prelucrare în funcție de dimensiunea, geometria și funcționalitatea lui. Printre prelucrarile mecanice amintim: debitare, șlefuire, găurire, decupare, fazetare, sablare. Securizarea este procedeul prin care sticla devine mai rezistentă dar iși păstrează elasticitatea.

 

          Instalarea presupune montarea elementelor de sticlă. Aceasta se poate face manual sau cu echipamente specifice de ridicare, astfel făcând posibilă instalarea cu ușurință la înălțime sau în spații greu accesibile.

 

          Departamentul tehnic vă stă la dispoziție pentru a vă oferi consiliere de specialitate, urmărind satisfacția clientului și finalizarea proiectelor cu succes.
          Dacă aveți întrebări, sesizări sau probleme privitoare la lucrările încheiate, puteți să ne contactați prin telefon, email sau personal la sediul nostru.

X

SC K GLASS SRL

© 2017 - Toate drepturile rezervate.